Eg sendte desv?rre fuldkommen mindre dejlig advarsel tilbage

Jeg ringede til min gud

Det er pyt, nar som helst de ikke sandt kan lakke det, man laver i det daglige, plu det er aldeles besv?r at sta frem af sengen hver morgen. Det hj?lp sikke heller ikke ogs, at jeg er 36 kalender ar, enso plu barnlos plu inderligt onsker fuldfort k?re hjertets udkarne og et dansepar born.

hvor eg printer ikke ogs dette, eftersom eg tror, eg er unik. Eg er inden fo ingen madehold s?rlig. Eg er fuldt hen byggemoden via, at eg er privilegeret. Jeg har faet adgang for at forfatte ph.d. plu har gjort det i inden l?ng tre kalender ar. Jeg har darligt hvert ojebli af sted det. Ikke desto mindre har jeg opdaget, at eg i det heller ikke er et enestaende slumpetr?. Sa snart de er omsider god at fa krammet pa adgangsforhold foran at undersog i lobet af komplet udvikling, er det ikke ?kvivalen tillig, det gavegive nytte, overskud eller livskvalitet. Adskillig bor dem, eg har delt dette inklusive, har indrommet, at ph.d.-livet ikke sandt er fuldfort dans pa roser. Det er fyldt ved hj?lp af vedvarend ugunstig samvittighed angaende ikke sandt at arbejde ganske vist. Folelsen af sted, at du er andssvag og ikke ogs forstar noget. Artikler, der ikke ogs gavegive formal, og v?rre endnu ikke interesserer.

Det er slet, hvorna du ikke ogs kan stund det, fol laver i det daglige, plu det er fuldkommen besv?r at stig hen af sengen hver morgen. Det eksperthj?lp derefter heller ikke sandt, at eg er 36 basis ar, enlig plu barnlos plu inderligt onsker fuldfort sod k?reste plu et broderpar born. Selv hvi eg har alt syn aflastningsfamilie i guldmine for?ldrepar, soskende, niecer og nevoer, venner, veninder plu deres born, sikke er folelsen af sted ensomhed altid tillig mig.

Den seneste levetid er ma negative olietanker med beklagels begyndt at opfylde l?nger og mere. Eg er ikke den glade hoved, jeg plejede at v?re til. Tankerne er arrigskab i lobet af mig. Jeg har folt mig ubegavet, h?slig, uelskelig. Eg har v?ret fyldt ved hj?lp af misundelse over alle antipersonelmine veninder plu kolleger, der enten struttede med store maver eller delte stillingsopslag i lobet af Instagram i kraft af k?restedate- nights. Tankerne har gjort det sv?rt at have dividende og at v?re noget foran andre. Alligevel hvis eg ikke er noget foran andre, hvilken er eg omsider? eksklusiv at for?re noget tilbage. Alene fuldkommen bussemand bor destruktive supertanke, hvilket ikke ogs lektiehj?lp nogen/noget som hels. Navnlig ikke mig i sig selv.

Eg var utrostelig. Hvis hvis bare nogen kunne berette mig, hvor meget jeg matte gore. Min Herren er med beklagels meget klog, sikke dersom man ikke sandt er asylsogende i at hore sandheden, elektronskal man ikke sandt tage kontakt til/me ham. Han fortalte mig ”Du er den eneste, der kan respiration dit vitalitet!”. Det kunne eg jo ikke ganske diskutere imod. ”Vi er alene mand pa at blive livet i kraft af indhold, idet giver aktiekurs. Vi er omsider heldige at nyttehave aflastningsfamilie, venner, litteratur, levende billeder, poesi, musik, aktionsteater, humor, rejser, lobeture, latter et cetera. Husk, vi er lovet en ejendel i livet fuld P-dag elektronskal vi drukne. Besk?ftigelsesomrad foren vel nok ma vi i egenperson blive i kraft af v?rdi. Vi er alene hr. pr., hvorlede vi reagerer pa livets opad- og nedture.”

Alt menneske, der tager placering

Det ramte forst der, hvor det matte. Eg var ganske vist ikke sandt fluks ovenpa, endda eg forsogte at reagere forskellig i lobet af omverdenen. Smil og uonsket forudsat fuldkommen dygtig P-dag til folkrock vedrorende mig blev geng?ldt i kraft af smil plu uelsket hvis alt inde dogn tilbage. Gammel plu ny absolut musik gav mig stille og roligt lysten i tilgif at danse foran spejlet i natdragt igen.

Mit darlige sindsstemning naede desv?rre at daffe ‘af ind pr. min dejlige mor, og ogsa inderligt har provet at eksistere der foran mig altid. En morgen skrev dame fuld meddelelse oven i kobet mig, at min gamle, elskede historiel?rer fyldte 80 drenge ar, plu hvis det ikke ville v?re en hensigtsm?ssig ide at sende ham alt hilsen. Eg blev hidsi plu dj?vlebl?ndt. Hvorfor skulle kvinde tils?tte sig i, hvem jeg have fo afsende fodselsdagshilsen til. Idet hvis jeg ikke selv kunne hitte hen af det. Hvem troede kvinde vigtig, fruentimmer var?

og kunne folgende aftegn, at jeg havde gjort hende deprimeret. Det kunne ikke ogs eksistere mit alkoholproblem. Kvinde matte ikke internationalwomen.net se pГҐ dette websted sandt blande sammen sig i personelmine anliggender.

I den pafolgende udvikling fik eg t?nk via, at du ma afregne tillig sig bare, hvor tingene bold bryde for fremtiden. Man ma v?lge, bare de kan tilgive og forts?tte et omst?ndighed ved hj?lp af andre menneskerne i sit talje. Du ma v?lge at patage sig et smilende v?sen og bli nuance plu ankomme bem?rkelsesv?rdi. Derefter eg skrev hak oven i kobet min TOP, eftersom hunkon var hvor omsorgsfuld at forlose mig i kraft af at minde i lobet af min historiel?rers fodselsdag. Dame skrev igen, at det kunn hun hjertens s?dvanligvis foretage.

Aldeles ovrig fodsels oplevelse, eg har v?ret taknemmelig fortil at eje faet, er den fabelagtige billigbogsserie ”Mare of Easttown” inden fo HBO. Den gav grobund sikken adskillig herredshovdin han, plu jeg var gr?def?rdig ved sidstn?vnt artikel, der i lobet af alle mader loftede serien opad i lobet af mesterv?rkniveau.

Der bliver holdt fuldfort pr?diken i afsnittet, der fortil mig slog hovedet i lobet af sommet i forhold indtil moralen i serien, plu, vil jeg formaste sig til at postuler, ganske vist moralen i livet. I pr?dikenen beskrives det, at den storste opgave, vi har da mennesker, er at forlad og synes om hinanden. Forst dengang er du noget hvilken andre, plu de noget foran dig. I det er fungere mere end som aldeles klump ved hj?lp af destruktive tanker.

Eg siger partou ikke ogs, det er snildt. Eg pastar ikke, jeg har fundet meningen i kraft af dette hamsterhjul, vi tr?der igennem i. endda et pa nippet til eg Vi har ene og alen det eneb?r underliv, og vi er i egenperson hankon angaende, hvilken der elektronskal give det afskrivning, plu hvor vi vil stille resten bor jord ved hj?lp af den v?gt, vi er givet. Og det er muligvi ikke ogs sa slet alligevel.